240.000+ ember által megbízható

Tudományosan bizonyított

Akár 15%-os mennyiségi kedvezmények

Kosarad

A kosarad üres

Nézd meg ezeket a kollekciókat!

Air Fryer karfiol falatok

Felejtsd el a zsíros elvitelt! Ezek a ropogós légsütőben készült karfiol falatok igazi újdonságot jelentenek. Hihetetlenül könnyen elkészíthetők, ízletesek, és tökéletes egészséges snack vagy előétel. Ráadásul meglepően laktatóak, és jóllakottan, energikusan hagynak.

A légsütő varázslatosan működik, forró levegőt keringet a karfiol körül, így a szélek ropogósak lesznek, miközben a belseje puha és tökéletesen átsült marad. Az eredmény? Egy snack, amit nehéz abbahagyni!

Ha több zöldséget szeretnél beilleszteni az étrendedbe anélkül, hogy az ízélményről lemondanál, ezek a légsütőben készült karfiol falatok a megoldás. Minden falatban a ropogós, ízletes jóság tökéletes keveréke található.

Nézd meg az alábbi Főzés Celebrate videót a teljes receptért:

FŐZÉS ÜNNEPEL - Légsütőben Készült Karfiol Falatok


   Adag: 4 adag Előkészítési idő: 5 perc Főzési idő: 15 perc


Hozzávalók

  • 1 fej friss karfiol

  • ½ teáskanál kóser só (vagy ízlés szerint)

  • ½ teáskanál füstölt paprika

  • ½ teáskanál kurkuma

  • ½ teáskanál kömény

  • ½ teáskanál őrölt mustár

  • ½ teáskanál oregánó

  • ½ teáskanál hagymapor

  • ½ teáskanál fokhagymapor

  • ½ teáskanál fekete bors

  • 1,5 evőkanál növényi olaj


Elkészítés

  1. Vágd le a karfiolt és darabold fel 3-5 cm-es darabokra. Tedd egy nagy tálba.
  2. Keverd össze az összes száraz hozzávalót, tedd félre.
  3. Forgasd meg a karfiol darabokat a növényi olajban, majd add hozzá a fűszerkeveréket. Jól keverd össze, hogy mindenhol bevonat legyen.
  4. Melegítsd elő a légsütőt 5 percig 200 °C-on.
  5. Tedd a fűszerezett karfiolt a légsütő kosarába vagy tálcájára, és süsd 200 °C-on 15 percig, közben 2-3 alkalommal keverd vagy rázd meg a kosarat, hogy egyenletesen barnuljon.
  6. Vedd ki a légsütőből és azonnal tálald.


 

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés

Hagyjon megjegyzést

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket jóvá kell hagyni, mielőtt közzéteszik őket