240.000+ ember által megbízható

Tudományosan bizonyított

Akár 15%-os mennyiségi kedvezmények

Kosarad

A kosarad üres

Nézd meg ezeket a kollekciókat!

Caroline tonhallal töltött mini paprika

Caroline F. tonhallal töltött mini paprikái második helyezést értek el a Celebrate's márciusi táplálkozási hónap receptversenyén, és megérdemlik a tapsot is! Ez a recept az íz és az egészség kellemes dallama, amely készen áll arra, hogy harmonizáljon a mozgalmas életmódoddal.

Tonhallal töltött mini paprikák tányéron | Fogyókúrás receptek

Képzeld el a mini paprikák élénk színeit, amelyek krémes, fehérjében gazdag töltelékkel vannak megtöltve. Caroline receptje egy finom kombinációt kínál a tonhalból, amely nagyszerű forrása a sovány fehérjéknek és az omega-3 zsírsavaknak, sima krémsajt ágyon. Szórd meg friss metélőhagymával vagy zöldhagymával a finom falat és a színes megjelenés érdekében.

Tonhallal töltött mini paprikák közelről | Fogyókúrás receptek

A legjobb rész? Ezt a közönségkedvenc receptet kevesebb mint 15 perc alatt elkészítheted. Tökéletes a mozgalmas hétköznapokra vagy amikor délutáni nassolásra vágysz, Caroline tonhallal töltött mini paprikái egészséges és finom módja annak, hogy boldoggá tedd az ízlelőbimbóidat és a testedet. Készen állsz kipróbálni ezt a második helyezett receptet? Merülj el a receptben alább, és nézd meg magad, miért majdnem elnyerte az első díjat!

Kattints a videóra, hogy megnézd, milyen gyorsan készíti el Sam ezeket a finom töltött mini paprikákat, vagy szerezd meg a receptet alább.

FŐZÉS A CELEBRATE-TEL - Caroline tonhallal töltött mini paprikái (VIDEÓ)


   Adag: 12 paprika Előkészítési idő: 15 perc


Hozzávalók

  • 6 mini paprika
  • 1 250 ml-es konzerv tonhal
  • 1/4-1/2 csésze majonéz
  • 1/2 csésze hagyma, aprítva
  • Krémsajt ízlés szerint
  • Fűszerezés ízlés szerint
  • Díszítés (például: metélőhagyma, aprított savanyú uborka, aprított zöldhagyma)

Elkészítés

  1. Mossuk meg a mini paprikákat. Vágjuk le a tetejüket, távolítsuk el a magokat, és vágjuk félbe a paprikákat.
  2. Vegyünk egy kis kést, kenjük meg krémsajttal, és vonjuk be a paprika belsejét.
  3. Keverjük össze a 1/4-1/2 csésze majonézt a 250 ml-es tonhalkonzervvel, és fűszerezzük ízlés szerint. Töltsük meg a krémsajttal töltött paprikákat egy kanálnyi tonhal keverékkel.
  4. Díszítsük és élvezzük!


Recept letöltése

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés

Hagyjon megjegyzést

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket jóvá kell hagyni, mielőtt közzéteszik őket