Caroline F. tonhallal töltött mini paprikái második helyezést értek el a Celebrate's márciusi táplálkozási hónap receptversenyén, és megérdemlik a tapsot is! Ez a recept az íz és az egészség kellemes dallama, amely készen áll arra, hogy harmonizáljon a mozgalmas életmódoddal.

Képzeld el a mini paprikák élénk színeit, amelyek krémes, fehérjében gazdag töltelékkel vannak megtöltve. Caroline receptje egy finom kombinációt kínál a tonhalból, amely nagyszerű forrása a sovány fehérjéknek és az omega-3 zsírsavaknak, sima krémsajt ágyon. Szórd meg friss metélőhagymával vagy zöldhagymával a finom falat és a színes megjelenés érdekében.

A legjobb rész? Ezt a közönségkedvenc receptet kevesebb mint 15 perc alatt elkészítheted. Tökéletes a mozgalmas hétköznapokra vagy amikor délutáni nassolásra vágysz, Caroline tonhallal töltött mini paprikái egészséges és finom módja annak, hogy boldoggá tedd az ízlelőbimbóidat és a testedet. Készen állsz kipróbálni ezt a második helyezett receptet? Merülj el a receptben alább, és nézd meg magad, miért majdnem elnyerte az első díjat!
Kattints a videóra, hogy megnézd, milyen gyorsan készíti el Sam ezeket a finom töltött mini paprikákat, vagy szerezd meg a receptet alább.
FŐZÉS A CELEBRATE-TEL - Caroline tonhallal töltött mini paprikái (VIDEÓ)
| Adag: 12 paprika | Előkészítési idő: 15 perc |
Hozzávalók
- 6 mini paprika
- 1 250 ml-es konzerv tonhal
- 1/4-1/2 csésze majonéz
- 1/2 csésze hagyma, aprítva
- Krémsajt ízlés szerint
- Fűszerezés ízlés szerint
- Díszítés (például: metélőhagyma, aprított savanyú uborka, aprított zöldhagyma)
Elkészítés
- Mossuk meg a mini paprikákat. Vágjuk le a tetejüket, távolítsuk el a magokat, és vágjuk félbe a paprikákat.
- Vegyünk egy kis kést, kenjük meg krémsajttal, és vonjuk be a paprika belsejét.
- Keverjük össze a 1/4-1/2 csésze majonézt a 250 ml-es tonhalkonzervvel, és fűszerezzük ízlés szerint. Töltsük meg a krémsajttal töltött paprikákat egy kanálnyi tonhal keverékkel.
- Díszítsük és élvezzük!